Åkeri och transportföretag i Viskafors

Åkerier i Viskafors

Annons:

I staden Viskafors finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Viskafors som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Viskafors.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Viskafors som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Viskafors flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Viskafors, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Viskafors

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Viskafors vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Erixon Åkeri I Viskafors AB
Viskarhultsv. 7
515 35 VISKAFORS


Olsen, Harald
Varbergsv. 76 A
515 34 Viskafors


Gustafssons Åkeri AB, Ulf
Ögärdsv. 48
515 33 VISKAFORS


Turnétransport & Säkerhet I Borås, AB
Varbergsv. 117
515 32 Viskafors


Anders Kvibacke Åkeri
N. Fagerhult 21
515 91 VISKAFORS

Annons:

Information om staden Viskafors

Viskafors är en tätort i Borås kommun. Den består av två sammanvuxna samhällen: det egentliga Viskafors i Kinnarumma socken samt Svaneholm i Seglora socken. Viskafors har fått sitt namn efter Viskan som rinner genom samhället. Viskafors utvecklades från 1800-talet och framåt till en klassisk svensk bruksort inom textil- och gummiindustri.

Yta: 385,58 hektar
Invånarantal: 3790, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Viskafors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Viskafors varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Viskafors.

Här hittar du mer information om staden Viskafors.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Viskafors som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.