Åkeri och transportföretag i Vedum

Åkerier i Vedum

Annons:

I staden Vedum finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vedum som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Vedum.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vedum som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vedum flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vedum, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vedum

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vedum vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lj Transport, Leif Johansson
Fornminnesg. 14
534 60 VEDUM


Stefotrans AB
Vedum Hampabacken
534 61 Vedum


Nova Ventis AB
Fornminnesg. 3
534 60 VEDUM


Erikssons Åkeri, Kjell
Fornminnesg. 2
534 60 VEDUM


Färjenäs Fjärrtransport B. Lindskog
Vedum Nyhem
534 61 Vedum


Linnabäcken Spedition AB
Larvsv. 13
534 60 VEDUM


Vedum Åkeri AB
Elingsv. 25
534 60 VEDUM


Botberga Åkeri AB
Bitterna Botberga 4
534 61 Vedum


Jst Express AB
Järnvägsg. 12
534 60 VEDUM


Bengt Norrmans Åkeri AB
Vidhemsg. 6
534 60 VEDUM


Kajs Åkeri
Bitterna Östergården 2
534 61 Vedum

Annons:

Information om staden Vedum

Vedum är en tätort i Vara kommun i Västergötland. Laske-Vedums kyrka ligger i norra delen av tätorten. De två mest kända företagen på orten startade under tidigt 1900-tal: Vedum Kök & Bad AB och Vedums Chark.

Yta: 106,67 hektar
Invånarantal: 926, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vedum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vedum varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vedum.

Här hittar du mer information om staden Vedum.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vedum som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.