Åkeri och transportföretag i Vargön

Åkerier i Vargön

Annons:

I staden Vargön finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vargön som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Vargön.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vargön som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vargön flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vargön, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vargön

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vargön vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Pedersen, Leo
Margretebergsv. 3
468 33 VARGÖN


Henrik Henriksson Åkeri
Musselv. 2
468 34 Vargön


Bengtssons Gräv & Transport i Vargön AB
Stationsv. 35
468 32 Vargön


J Andersson Transport I Vargön AB
Svalörtsv. 7
468 34 Vargön


Arvidssons Åkeri AB
Vårv. 12
468 30 Vargön


Olsson, Lennart
Skogsv. 35
468 32 Vargön

Annons:

Information om staden Vargön

Vargön är en tätort i Vänersborgs kommun i Västergötland (Västra Götalands län), 5 km sydost om Vänersborg och 11 km nordost om Trollhättan. Samhället är beläget med de två platåbergen Halle- och Hunneberg i öster, Göta älvs utlopp ur Vänern i väster, och Tunhemsslätten i söder.

Yta: 351,05 hektar
Invånarantal: 4919, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vargön

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vargön varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vargön.

Här hittar du mer information om staden Vargön.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vargön som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.