Åkeri och transportföretag i Vara

Åkerier i Vara

Annons:

I staden Vara finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Vara som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Vara.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Vara som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Vara flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Vara, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Vara

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Vara vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jerkers Åkeri AB
Badhusg. 57
534 50 VARA


Ahlstedts Åkeri
Storslättsv. 8
534 96 VARA


Johan Nilsson Transport
Halvåsv. 2
534 96 VARA


Tobias Lundgrens Åkeri
Almg. 22
534 32 VARA


Lennartssons Tanktransporter AB, Tommy
Tråvadsg. 13
534 32 VARA


Kullander i Vara AB, Pa
Önum Annelund 2
534 91 Vara


Sören Magnusson Transport AB
Edsvärag. 3
534 32 VARA


Kalles Frakt I Vara, AB
Badhusg. 24
534 50 VARA


Ekdahls Åkeri AB
Torgg. 49
534 50 VARA

Annons:

Information om staden Vara

Vara är en tätort i Västergötland och centralort i Vara kommun i Västra Götalands län. Vara ligger vid E20. Den ökande havreexporten från Vara gjorde att firmorna som skötte exporten från Varaslätten blev intresserade av en järnväg att frakta sina varor på.

Yta: 302,58 hektar
Invånarantal: 3889, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Vara

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Vara varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Vara.

Här hittar du mer information om staden Vara.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Vara som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.