Åkeri och transportföretag i Upphärad

Åkerier i Upphärad

Annons:

I staden Upphärad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Upphärad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Upphärad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Upphärad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Upphärad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Upphärad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Upphärad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Upphärad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bröderna Broo Entreprenad AB
Hylteholmen 1
461 99 Upphärad


Fröjds Specialtransporter AB
Häftängsv. 13
461 79 Upphärad


Gament AB
Snickeriv. 17
461 79 Upphärad


Östergrens Transport
Krattorp Kajebacken 2
461 99 Upphärad


Nordiska Specialtransporter AB
Artorp Stommen
461 99 Upphärad

Annons:

Information om staden Upphärad

Upphärad är en tätort i södra delen av Trollhättans kommun och kyrkbyn i Upphärads socken. Upphärad ligger 18 km söder om Trollhättan, och är uppbyggd kring en numera nedlagd järnvägsstation på Bergslagsbanan.

Yta: 59,12 hektar
Invånarantal: 588, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Upphärad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Upphärad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Upphärad.

Här hittar du mer information om staden Upphärad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Upphärad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.