Åkeri och transportföretag i Uddevalla

Åkerier i Uddevalla

Annons:

I staden Uddevalla finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Uddevalla som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Uddevalla.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Uddevalla som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Uddevalla flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Uddevalla, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Uddevalla

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Uddevalla vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Arnold Johanssons Åkeri AB
Gerles v. 1
451 55 Uddevalla


LastväxlarCarlsson AB
Kasebuane 119
451 93 Uddevalla


PL Fraktservice AB
Kurödsv. 10
451 55 Uddevalla


Mila Åkeri AB
Magisterv. 19
451 77 Uddevalla


Uddevalla Lastbilcentral AB
Bräckev. 2
451 55 Uddevalla


Kempe Entreprenad, D
Herrestads Åker 118
451 94 UDDEVALLA


Salekärrs Trafikskola AB
Skalbanksv. 8
451 55 Uddevalla


Kurt-Jerrys Åkeri AB
Skredsviks Finnsland 104
451 95 Uddevalla


Jh Autoinvest AB
Brunnemyrsv. 6
451 55 Uddevalla


Laneryrs Transport AB
Björbäcksv. 4 B
451 55 Uddevalla


Bolins Maskintransport AB
Svinbohult 180
451 93 Uddevalla


Olsson, Lars
Kopperöd 368
451 93 Uddevalla


Tanums Åkeri AB
Kasebergsv. 3
451 55 Uddevalla

Annons:

Information om staden Uddevalla

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Uddevalla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Uddevalla varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Uddevalla.

Här hittar du mer information om staden Uddevalla.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Uddevalla som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.