Åkeri och transportföretag i Trollhättan

Åkerier i Trollhättan

Annons:

I staden Trollhättan finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Trollhättan som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Trollhättan.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Trollhättan som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Trollhättan flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Trollhättan, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Trollhättan

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Trollhättan vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Runessons Åkeri AB, Lennart
Magnetv. 20
461 38 TROLLHÄTTAN


Maskintjänst I Trollhättan AB
Gärdhems-artorp 15
461 92 TROLLHÄTTAN


Axelsson Transport HB, Kjell
Forstenag. 29
461 43 TROLLHÄTTAN


Litab Lastbärare I Trollhättan AB
Kardanv. 9
461 38 TROLLHÄTTAN


Kuleskogs Åkeri AB
Åsaka Kornhallsbäcken
461 95 Trollhättan


Hallbergs Biltransporter I Trollhättan AB
Kardanv. 5
461 38 TROLLHÄTTAN


Pär Erikssons Transport AB
Domarringsv. 11
461 94 TROLLHÄTTAN


Frilance Onroad International
Staveredsg. 19
461 31 Trollhättan


Rickard Velasco Åkeri
Staafsg. 17
461 42 Trollhättan


Hallberg AB, C B
Kardanv. 14
461 38 TROLLHÄTTAN


Hojums Bil AB
Hjortmosseg. 128
461 51 Trollhättan


Swedol
Sandviksv. 3
461 70 TROLLHÄTTAN


Svenssons
Stockrosv. 16
461 53 Trollhättan


Martin Antonsson AB
Kronogårdsg. 22
461 53 Trollhättan


Magnus Källman Åkeri AB
N. Fridhemsv. 41
461 44 Trollhättan

Annons:

Information om staden Trollhättan

Trollhättan är en tätort i Västergötland och centralort i Trollhättans kommun i Västra Götalands län. Trollhättans största företag är GKN Aerospace Sweden och NEVS.

Yta: 2 377,58 hektar
Invånarantal: 46457, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Trollhättan

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Trollhättan varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Trollhättan.

Här hittar du mer information om staden Trollhättan.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Trollhättan som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.