Åkeri och transportföretag i Timmele

Åkerier i Timmele

Annons:

I staden Timmele finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Timmele som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Timmele.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Timmele som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Timmele flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Timmele, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Timmele

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Timmele vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Thornés Åkeri i Ulricehamn AB
Timmele Nilsagården 237
523 92 Timmele


Högryd Bygg & Fix AB
Hagmarksv. 8
523 72 Timmele


Budcentralen I Ulricehamn AB
Tredje Ringv. 4
523 72 Timmele


UBAB Ulricehamns Betong AB
Betongv. 1
523 92 Timmele

Annons:

Information om staden Timmele

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Timmele

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Timmele varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Timmele.

Här hittar du mer information om staden Timmele.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Timmele som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.