Åkeri och transportföretag i Tidan

Åkerier i Tidan

Annons:

I staden Tidan finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Tidan som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Tidan.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Tidan som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Tidan flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Tidan, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Tidan

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Tidan vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Puttes garage och Åkeri AB
Belleforsv. 13
549 31 Tidan


KE Lundbergs Åkeri AB
Vårlundav. 14
549 31 Tidan


Vadsbo Entreprenad
Gunnehaga Tallbacken 1
549 91 Tidan


Tidans Åkeri AB
Kvarntorpsv. 13
549 31 Tidan


Mellansjö Åkeri AB
Häljatorpsv. 10
549 31 Tidan


Jonsson, Anders
Götlunda Sörhaga 2
549 91 Tidan


Bergman, Tommy
Snärva Västergården 3
549 91 Tidan


Ritzola Transport AB
Öja Västergården 3
549 91 Tidan


Wadsbo Entreprenad Tidan AB
Gunnehaga Tallbacken 1
549 91 Tidan

Annons:

Information om staden Tidan

Tidan är en tätort i norra delen av Skövde kommun i Västra Götalands län, belägen där Västra stambanan korsar ån Tidan. Vads kyrka och antikvariatet Böckernas hus ligger i Tidan.

Yta: 132,34 hektar
Invånarantal: 935, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Tidan

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Tidan varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Tidan.

Här hittar du mer information om staden Tidan.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Tidan som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.