Åkeri och transportföretag i Svenshögen

Åkerier i Svenshögen

Annons:

I staden Svenshögen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Svenshögen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Svenshögen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Svenshögen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Svenshögen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Svenshögen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Svenshögen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Svenshögen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kst (Kruses Schakt och Transport) AB
Skröperöd 302
444 97 Svenshögen

Annons:

Information om staden Svenshögen

Svenshögen är en tätort i Stenungsunds kommun, belägen vid sjön Hällungens norra strand. Tätorten har villabebyggelse från huvudsakligen 1960- och 1970-talen och ortens järnvägsstation är en av hållplatserna på Bohusbanan.

Yta: 42,72 hektar
Invånarantal: 421, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Svenshögen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Svenshögen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Svenshögen.

Här hittar du mer information om staden Svenshögen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Svenshögen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.