Åkeri och transportföretag i Svanesund

Åkerier i Svanesund

Annons:

I staden Svanesund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Svanesund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Svanesund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Svanesund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Svanesund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Svanesund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Svanesund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Svanesund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Olofsson & Simpanen Fjärrtrans
Näs 235
472 93 Svanesund


Joa Vägkonsult AB
Vallen 224
472 32 SVANESUND


Kjebo AB
Kebo 420
472 93 Svanesund


Wilhelmssons Åkeri AB, Östen
Skogen 305
472 93 Svanesund


Kent Alexandersson Åkeri AB
Bråten Hasslebacken 216
472 93 Svanesund


K.E. Larssons Åkeri AB
Industriv. 5
472 32 SVANESUND

Annons:

Information om staden Svanesund

Svanesund är en tätort på Orust och ligger vid sundet mellan östra sidan av ön och Bohusläns fastland. Över sundet finns vägfärjeförbindelsen Svanesundsleden. Tätorten är Orusts näst största efter Henån och sträcker sig ett par kilometer inåt land från färjeläget.

Yta: 154,45 hektar
Invånarantal: 1518, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Svanesund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Svanesund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Svanesund.

Här hittar du mer information om staden Svanesund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Svanesund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.