Åkeri och transportföretag i Surte

Åkerier i Surte

Annons:

I staden Surte finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Surte som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Surte.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Surte som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Surte flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Surte, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Surte

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Surte vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bröderna Nilssons Tanktransport AB
Karonsbergsv. 15
445 52 SURTE


Gösta Johanssons Åkeri AB
Karonsbergsv. 9
445 52 SURTE


Ces Service
Videgårdsv. 65
445 57 Surte


Peo:s Kyl O Frys Transporter
Göteborgsv. 72 A
445 57 Surte


Bengt Johansson i Surte Åkeri AB
Egnahemsv. 2
445 56 SURTE


Thunbergs Orkester R. Thunberg
Gåskullev. 28
445 52 SURTE


Cyberhog Technology Management AB
Klevav. 14 B
445 56 SURTE


Bsw
Granhäcksv. 22
445 55 Surte


Skårdals Åkeri AB
Alekärrsv. 9
445 56 SURTE


I Törngren Transport AB
Grangärdesv. 15 A
445 56 SURTE


Surte Maskinuthyrning
Gåskullev. 22
445 52 SURTE


Transporter I Skårdal AB
Alekärrsv. 9
445 56 SURTE


Göteborgs Kran O Transport, AB
Nordgärdesv. 9 A
445 55 Surte


Surte Åkeri AB
Kvarnv. 3
445 57 Surte

Annons:

Information om staden Surte

Surte är en tätort i Ale kommun som ligger vid E45 och Bergslagsbanan (nu Norge/Vänerbanan) öster om Göta älv, ca 1,5 mil norr om Göteborg C. I tätorten ingår även samhället Bohus som vuxit samman med Surte.

Yta: 361,48 hektar
Invånarantal: 5798, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Surte

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Surte varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Surte.

Här hittar du mer information om staden Surte.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Surte som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.