Åkeri och transportföretag i Stenungsund

Åkerier i Stenungsund

Annons:

I staden Stenungsund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Stenungsund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Stenungsund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Stenungsund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Stenungsund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Stenungsund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Stenungsund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Stenungsund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Pervan Trans AB
Hasselbackev. 28
444 44 Stenungsund


Langeland, John Kaare
Parkers Gård 20
444 41 STENUNGSUND


Wilgo AB
Hästhovsv. 6
444 45 STENUNGSUND


Brudhammar Taxi
Brudhammar 134
444 41 STENUNGSUND


Excello Transport AB
Koppersv. 8
444 42 Stenungsund


Stenungsunds Bud AB
Hjälmarev. 14
444 31 Stenungsund

Annons:

Information om staden Stenungsund

Stenungsund är en tätort i Bohuslän och centralort i Stenungsunds kommun i Västra Götalands län. Stenungsund är beläget vid Västerhavet innanför öarna Tjörn och Orust, till vilka fastlandsförbindelse utgår härifrån.

Yta: 1 111,74 hektar
Invånarantal: 9987, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Stenungsund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Stenungsund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Stenungsund.

Här hittar du mer information om staden Stenungsund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Stenungsund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.