Åkeri och transportföretag i Spekeröd

Åkerier i Spekeröd

Annons:

I staden Spekeröd finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Spekeröd som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Spekeröd.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Spekeröd som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Spekeröd flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Spekeröd, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Spekeröd

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Spekeröd vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Skogstorps Transport, Entreprenad & Konsult AB
Skogstorp 120
444 93 SPEKERÖD


Andreassons Transport AB, Martin
Groland 230
444 93 SPEKERÖD


Spekeröds Åkeri & Gräv AB
Spekeröds Torp 110
444 93 SPEKERÖD


Spekeröds Åkeri AB
Spekeröds Berg 216
444 93 SPEKERÖD


Braws Åkeri AB
Gåre 140
444 93 SPEKERÖD


Harås Såg & Transporter AB
Rossås 101
444 93 SPEKERÖD


Svanviks Transport, AB
Tveten 146
444 93 SPEKERÖD


Lars Eriksson
Kleva 140
444 93 SPEKERÖD


Rollys Åkeri AB
Harås 144
444 93 SPEKERÖD

Annons:

Information om staden Spekeröd

Spekeröd (av SCB stavat Spekereöd) är en kyrkby i Spekeröds socken och småort i Stenungsunds kommun i Bohuslän. I Spekeröd ligger Spekeröds kyrka.

Yta: 18 hektar
Invånarantal: 68, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Spekeröd

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Spekeröd varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Spekeröd.

Här hittar du mer information om staden Spekeröd.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Spekeröd som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.