Åkeri och transportföretag i Skene

Åkerier i Skene

Annons:

I staden Skene finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Skene som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Skene.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Skene som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Skene flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Skene, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Skene

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Skene vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Fraktkedjan Väst Anläggning AB
Varbergsv. 67
511 61 Skene


Lydéns Transporter & Gräv
Skogsg. 9
511 63 Skene


Nyberg Trading, Holger
Rådmansg. 42
511 62 SKENE


Tobias Linder Åkeri AB
Redskapsg. 4
511 62 SKENE

Annons:

Information om staden Skene

Skene är en ort i Marks kommun i Västra Götalands län som sedan 1970 räknas som sammanväxt med Kinna och därmed en del av den tätorten. Skene ligger i Viskadalen, cirka fem kilometer sydväst om centrala Kinna. Skene kyrka ligger här.

Yta:
Invånarantal: 5800, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Skene

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Skene varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Skene.

Här hittar du mer information om staden Skene.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Skene som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.