Åkeri och transportföretag i Sexdrega

Åkerier i Sexdrega

Annons:

I staden Sexdrega finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sexdrega som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Sexdrega.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sexdrega som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sexdrega flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sexdrega, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sexdrega

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sexdrega vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Flyttproffset Västra Götaland HB
Aspv. 9
512 77 SEXDREGA


Aronssons Reparation & Maskintjänst
Ryasjö Sjölid
512 91 SEXDREGA


Paridons Transport AB
Sandsjöv. 60
512 91 SEXDREGA


Pohlins Transporter AB
Kullen Björkäng
512 91 SEXDREGA

Annons:

Information om staden Sexdrega

Sexdrega är en tätort i Svenljunga kommun och kyrkbyn i Sexdrega socken. I orten ligger Sexdrega kyrka.

Yta: 91,53 hektar
Invånarantal: 787, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sexdrega

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sexdrega varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sexdrega.

Här hittar du mer information om staden Sexdrega.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sexdrega som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.