Åkeri och transportföretag i Sävedalen

Åkerier i Sävedalen

Annons:

I staden Sävedalen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sävedalen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Sävedalen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sävedalen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sävedalen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sävedalen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sävedalen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sävedalen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Gards Godstransport
Ljungkullen 48
433 66 SÄVEDALEN


Göteborg Markservice AB
Gullringsv. 13 A
433 62 SÄVEDALEN


Pettersson Åkeri AB, Glenn
Sjätte Villav. 14
433 68 SÄVEDALEN


Bergums Allservice AB
Industriv. 2
433 61 Sävedalen


Puketorps Bud AB
L. Skogsv. 23
433 70 Sävedalen


Mark & Bygg I Sävedalen KB
Gullringsv. 13 A
433 62 SÄVEDALEN


Sävedalens Tidningsdistribution
Ljungkullen 35
433 66 SÄVEDALEN


T64 Transport AB
Tunv. 4
433 64 SÄVEDALEN


Lindströms Gruppen AB
Mellanv. 11
433 61 Sävedalen


Per Kindgren
Gullringsv. 16 A
433 62 SÄVEDALEN


KB Logistik, AB
Oxledsv. 23
433 67 Sävedalen


Bullhead Transport AB
Brattåskärrsv. 113
433 64 SÄVEDALEN

Annons:

Information om staden Sävedalen

Sävedalen, Säveåns dalgång, är en kommundel i Partille kommun. Sävedalen gränsar i väster till Göteborgs kommun och är en närförort till Göteborg. Sävedalen ingår i Göteborgs tätort. I Sävedalen finns flera matbutiker, pizzerior, frisörer, bageri, glassbar, bensinstationer och fotobutik.

Yta:
Invånarantal: 11600, år 2008

Priser för åkeri och speditörer i Sävedalen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sävedalen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sävedalen.

Här hittar du mer information om staden Sävedalen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sävedalen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.