Åkeri och transportföretag i Säve

Åkerier i Säve

Annons:

I staden Säve finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Säve som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Säve.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Säve som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Säve flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Säve, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Säve

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Säve vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Per Keijser Åkeri AB
Furulundsv. 22
423 71 Säve


Richard Andersson Entreprenad AB
Kronogårdsv. 29
423 73 Säve


Gisslén Trafik Och Logistik AB
Markbov. 12 B
423 70 SÄVE


Kl Transport
Säve Djupedalsv. 25
423 71 Säve


Linknor AB
Säve Kyrkv. 19
423 70 SÄVE


Venator Entreprenad AB
Lunnarns v. 22
423 71 Säve


Håkan Alexanderssons Åkeri
Flatåkern 2
423 70 SÄVE


Sterners Åkeri O Entreprenad
Kung Borres v. 11
423 71 Säve

Annons:

Information om staden Säve

Säve är ett primärområde och en stadsdel på Hisingen i Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Stadsdelen Säve, som motsvarar Säve socken, har en areal på 3 320 hektar.

Yta: 3 320 hektar
Invånarantal: 2286, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Säve

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Säve varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Säve.

Här hittar du mer information om staden Säve.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Säve som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.