Åkeri och transportföretag i Sandared

Åkerier i Sandared

Annons:

I staden Sandared finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sandared som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Sandared.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sandared som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sandared flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sandared, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sandared

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sandared vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

HMB Konsult i Sandared AB
Göteborgsvägen
518 30 SANDARED


Sonny Lundhs entreprenad & Servicetjänst AB
Domherrev. 2
518 32 SANDARED


Särnbäcks Budbilar
Götebacka Lammåsen
518 90 SANDARED


Glanzéns Transport AB
Kvarnholmen 2
518 90 SANDARED


Fribergs Transporter AB
Rullstensv. 25 C
518 30 SANDARED


Sandareds Transport, AB
Sandaredsv. 28
518 30 SANDARED


Sandareds Åkeri AB
Kvarnstigen 13
518 30 SANDARED


M. Glanzéns Åkeri & Bygg
Bäckabo Ängsbo
518 90 SANDARED

Annons:

Information om staden Sandared

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånarantal: 3160, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sandared

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sandared varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sandared.

Här hittar du mer information om staden Sandared.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sandared som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.