Åkeri och transportföretag i Rönnäng

Åkerier i Rönnäng

Annons:

I staden Rönnäng finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Rönnäng som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Rönnäng.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Rönnäng som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Rönnäng flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Rönnäng, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Rönnäng

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Rönnäng vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Strömboms Transport AB
Hästskov. 23
471 41 Rönnäng


Fredrik Björk Transport AB
Veberga 27
471 41 Rönnäng

Annons:

Information om staden Rönnäng

Rönnäng är en tätort i Tjörns kommun och kyrkbyn i Rönnängs socken. Från Rönnäng utgår färjan till Tjörnekalv, Åstol och Dyrön. Här finns förutom Rönnängs kyrka, ett hotell beläget alldeles vid berget Tjörnehuvud, kallat Bergabo.

Yta: 157,27 hektar
Invånarantal: 1437, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Rönnäng

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Rönnäng varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Rönnäng.

Här hittar du mer information om staden Rönnäng.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Rönnäng som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.