Åkeri och transportföretag i Rävlanda

Åkerier i Rävlanda

Annons:

I staden Rävlanda finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Rävlanda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Rävlanda.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Rävlanda som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Rävlanda flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Rävlanda, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Rävlanda

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Rävlanda vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Rävlanda Åkeri AB
Värred 153
438 97 Rävlanda


Jodam AB
Rammsjön Hedelund 131
438 52 RÄVLANDA


Rävlanda Åkeri
Värred 153
438 97 Rävlanda


Roger Ohlson Åkeri
Sandlid 153
438 97 Rävlanda


Benny Magnusson Båt
Smedjev. 4 B
438 52 RÄVLANDA


SkansenS Transport
Håvet Villamilla
438 97 Rävlanda


Patrik Wahlbäcks Entreprenad och Transport AB
Börjes Väg 21
438 52 RÄVLANDA


Möbeltoday Import AB
Sätilav. 6
438 97 Rävlanda

Annons:

Information om staden Rävlanda

Rävlanda är en tätort i Härryda kommun och Björketorps socken, belägen ungefär mitt emellan Borås och Göteborg. Orten ligger vid Kust till kust-banan och är station för pendeltåg mellan de bägge städerna. Rävlanda var administrativt centrum i före detta Björketorps kommun.

Yta: 146,37 hektar
Invånarantal: 1462, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Rävlanda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Rävlanda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Rävlanda.

Här hittar du mer information om staden Rävlanda.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Rävlanda som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.