Åkeri och transportföretag i Partille

Åkerier i Partille

Annons:

I staden Partille finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Partille som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Partille.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Partille som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Partille flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Partille, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Partille

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Partille vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Agerblom Åkeri AB
Laggarns v. 6
433 41 Partille


West Euro Trade AB
Skiljemansv. 6
433 41 Partille


J C L Transport AB
Vändstensv. 19
433 30 Partille


Pall Cargo AB
Ögärdesv. 22
433 30 Partille


Mjölner Transport AB
Oluff Nilssons v. 6
433 36 Partille


Avelord AB
Ålfiskev. 8 B
433 41 Partille


Jägards Åkeri
V. Annebergsv. 3 L
433 37 PARTILLE


Rydén Åkeri AB, Christer
Grenv. 11
433 47 Partille


Schmidt Transport AB, Kjell
Promenaden 7
433 34 Partille


Allan Grevholms Åkeri AB
Järnringen 50
433 30 Partille

Annons:

Information om staden Partille

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Yta: 1 269 hektar
Invånarantal: 29444, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Partille

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Partille varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Partille.

Här hittar du mer information om staden Partille.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Partille som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.