Åkeri och transportföretag i Otterbäcken

Åkerier i Otterbäcken

Annons:

I staden Otterbäcken finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Otterbäcken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Otterbäcken.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Otterbäcken som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Otterbäcken flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Otterbäcken, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Otterbäcken

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Otterbäcken vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Gustavssons Åkeri AB, Conny
Neptunv. 9
547 72 OTTERBÄCKEN


Broholms Åkeri AB
Jollev. 9
547 72 OTTERBÄCKEN


Mats Jeppsons Åkeri AB
Delfinv. 18
547 72 OTTERBÄCKEN

Annons:

Information om staden Otterbäcken

Otterbäcken är en tätort i Gullspångs kommun, belägen vid Vänern där det finns en av de djupaste hamnarna i sjön. Otterbäcken har två stora industrier, Vänerply och Jonsac. Här finns också ett bandylag, Otterbäckens BK, som länge varit framgångsrikt i division 1 och ungdomsbandyn.

Yta: 146,62 hektar
Invånarantal: 722, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Otterbäcken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Otterbäcken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Otterbäcken.

Här hittar du mer information om staden Otterbäcken.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Otterbäcken som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.