Åkeri och transportföretag i Olsfors

Åkerier i Olsfors

Annons:

I staden Olsfors finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Olsfors som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Olsfors.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Olsfors som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Olsfors flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Olsfors, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Olsfors

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Olsfors vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ronny Ohlsén Biltransport, AB
Stendalen
Olsfors


Konungsgärde Åkeri, AB
Konungsgärde 3
517 95 OLSFORS


Lars Karlssons Åkeri I Olsfors AB
Sågdammsv. 1
517 71 OLSFORS


Vx Bud AB
Eriksdalsv. 6
517 71 OLSFORS

Annons:

Information om staden Olsfors

Olsfors är en tätort i Bollebygds kommun. Hammar Maskin hade tidigare tillverkning i samhället, flyttade 1985 till lokaler utanför tätorten, och samt Hultafors Snickeri har verksamhet där. Sportjohan grundades i Olsfors 1963. Olsfors fotbollsklubb heter IF Olsfors och IK Omega är Olsfors förening för bland annat skidor, löpning och orienterin

Yta: 55,96 hektar
Invånarantal: 623, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Olsfors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Olsfors varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Olsfors.

Här hittar du mer information om staden Olsfors.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Olsfors som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.