Åkeri och transportföretag i Olofstorp

Åkerier i Olofstorp

Annons:

I staden Olofstorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Olofstorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Olofstorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Olofstorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Olofstorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Olofstorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Olofstorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Olofstorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Paolas Transport
Gräsåsv. 19
424 70 OLOFSTORP


Shå I Olofstorp AB
Fanjunkarens Lycka 12
424 72 OLOFSTORP


Dansereds Gård O Entreprenad
Dansereds Gård 1
424 91 Olofstorp


Slb I Göteborg AB
T-v. 11
424 71 Olofstorp


Lerums Bud Johan Hallgren
Solsäterv. 13
424 70 OLOFSTORP


Dansereds Transport AB
Dansereds Äng 2
424 91 Olofstorp


Nils Fagelberg Entreprenad & Transport AB
Björkkullav. 38
424 70 OLOFSTORP


NTAB - Nevala Transport AB
Iglatjärnsv. 70 B
424 70 OLOFSTORP


Sköld, Pernilla
Gräsåsv. 33
424 70 OLOFSTORP


Thomas Nordströms Åkeri AB
T-v. 15
424 71 Olofstorp


Karlssons Åkeri AB, Ulf
Småkullav. 4
424 70 OLOFSTORP

Annons:

Information om staden Olofstorp

Olofstorp är en tätort och stadsdel i primärområdet Bergum i nordöstra delen av Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Angered. Norr om orten går länsväg 190 och genom samhället rinner Lärjeån

Yta: 251,44 hektar
Invånarantal: 3378, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Olofstorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Olofstorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Olofstorp.

Här hittar du mer information om staden Olofstorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Olofstorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.