Åkeri och transportföretag i Öckerö

Åkerier i Öckerö

Annons:

I staden Öckerö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Öckerö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Öckerö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Öckerö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Öckerö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Öckerö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Öckerö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Öckerö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Tord Olsson Åkeri
Backev. 25
475 31 ÖCKERÖ


Anderssons Åkeri AB, Lars Jonas
Hockeyv. 3
475 31 ÖCKERÖ

Annons:

Information om staden Öckerö

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Öckerö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Öckerö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Öckerö.

Här hittar du mer information om staden Öckerö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Öckerö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.