Åkeri och transportföretag i Munkedal

Åkerier i Munkedal

Annons:

I staden Munkedal finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Munkedal som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Munkedal.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Munkedal som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Munkedal flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Munkedal, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Munkedal

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Munkedal vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

KEO-Trans AB
Stalev. 8
455 34 Munkedal


Ottsjö Entreprenad
Foss-liane 35
455 92 Munkedal


Lastab
Gesällv. 1
455 35 MUNKEDAL


Etad HB
0522 - 741 54Din Transportpartner Norden AB
Uddevallav. 11
455 92 Munkedal


Håby Entreprenad AB
Lerberg 24
455 91 MUNKEDAL


Patulskis Krantjänst AB
Gatesandsv. 1
455 31 MUNKEDAL


Staffan Stendahls Maskin & Transport AB
Hensbacka 21
455 92 Munkedal


Transport System Sweden AB
Uddevallav. 11
455 92 Munkedal


Elon Svensson Åkeri AB
Håbyv. 29
455 91 MUNKEDAL

Annons:

Information om staden Munkedal

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånarantal: 3718, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Munkedal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Munkedal varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Munkedal.

Här hittar du mer information om staden Munkedal.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Munkedal som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.