Åkeri och transportföretag i Mölndal

Åkerier i Mölndal

Annons:

I staden Mölndal finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Mölndal som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Mölndal.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Mölndal som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Mölndal flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Mölndal, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Mölndal

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Mölndal vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

HML Haga Mölndal Lastbilcentral
031 - 87 81 20



Mölndals Bud & Transport AB
Störtfjällsg. 120
431 35 MÖLNDAL


Autoagentur i Mölndal AB
Möbelg. 11
431 33 MÖLNDAL


Allfrakt AB
Kryptong. 16
431 53 MÖLNDAL


Fraktkompaniet
Kråketorpsg. 10
431 53 MÖLNDAL


Bfct Sweden, AB
Möbelg. 4
431 33 MÖLNDAL


Remouve AB
Göteborgsv. 89
431 30 Mölndal


Martti Entreprenad
Ö. Brovaktareg. 47 B
431 36 Mölndal


Österbergs Åkeri AB
Krokslätts Parkg. 14
431 68 MÖLNDAL


Rolf Seppälä Transport AB
Rävekärrsg. 123
431 33 MÖLNDAL


Peter Berggrens Åkeri AB
Kallblodsg. 6 A
431 62 MÖLNDAL

Annons:

Information om staden Mölndal

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Priser för åkeri och speditörer i Mölndal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Mölndal varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Mölndal.

Här hittar du mer information om staden Mölndal.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Mölndal som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.