Åkeri och transportföretag i Mellerud

Åkerier i Mellerud

Annons:

I staden Mellerud finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 17 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Mellerud som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Mellerud.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Mellerud som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Mellerud flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Mellerud, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Mellerud

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Mellerud vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

LBC Värm-Dal AB
Magasinsg. 41
464 33 Mellerud


Jonny Harling Transport AB
Byggmästarg. 16
464 31 Mellerud


Sandberg, Stig Evald
Mossen 3
464 93 Mellerud


Martiensen, Stig
Skåkerud Holmerud
464 92 MELLERUD


Jerry i Bergs Åkeri
Grinstad Stom 2
464 93 Mellerud


Melleruds Brandservice
Anolfsbyn Falkerud 1
464 94 MELLERUD


Mossbergs Åkeri AB, S.
Hällebäck Tomtebacken
464 92 MELLERUD


Raggens Åkeri AB
Erikstad Bön 9
464 92 MELLERUD


Lars Johansson I Mellerud AB
Stomg. 15
464 32 MELLERUD


Vässby Transport, AB
V. Vässby 3
464 94 MELLERUD


Borgans Lantbruk AB
Borgan
464 66 Mellerud


Dalbo Net AB
Byggmästarg. 24
464 31 Mellerud


Bengan Brobergs Åkeri AB
Kurrav. 7
464 93 Mellerud


Mats Ove Roland Berglund
Skållerud Eriksbyn 27
464 94 MELLERUD


Anderssons Åkeri AB, Hilding
Magasinsg. 41
464 33 Mellerud


Kents Åkeri i Berg AB
Grinstad N. Hagen 3
464 93 Mellerud


Erving, Hans
S. Hamrane 2
464 93 Mellerud

Annons:

Information om staden Mellerud

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Mellerud

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Mellerud varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Mellerud.

Här hittar du mer information om staden Mellerud.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Mellerud som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.