Åkeri och transportföretag i Lysekil

Åkerier i Lysekil

Annons:

I staden Lysekil finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lysekil som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Lysekil.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lysekil som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lysekil flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lysekil, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lysekil

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lysekil vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Lysekil Städ
Landsvägsg. 14 C
453 35 LYSEKIL


Marinimporten I Stenungsund AB
Kungsg. 21
453 33 LYSEKIL


Cmo Science
Skansv. 1
453 30 Lysekil


Transportbolaget I Lysekil AB
Vattenverksv. 8
453 36 Lysekil


Ntk Taxi AB
Badhusberget 5 B
453 32 Lysekil

Annons:

Information om staden Lysekil

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lysekil

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lysekil varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lysekil.

Här hittar du mer information om staden Lysekil.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lysekil som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.