Åkeri och transportföretag i Ljungskile

Åkerier i Ljungskile

Annons:

I staden Ljungskile finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ljungskile som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Ljungskile.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ljungskile som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ljungskile flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ljungskile, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ljungskile

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ljungskile vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jp Lyft AB
070 - 561 01 41Henrik Fredrikssons Åkeri AB
Ljungsåv. 7
459 33 Ljungskile


Klingwalls Åkeri, Thomas
Häljeröd 207
459 94 LJUNGSKILE


Thage Svanbergs Transport AB
Bastebacka 412
459 91 Ljungskile


Petur Jonsson Trading AB
Dirhuvud 121
459 91 Ljungskile


Klingvall, Thomas
Häljeröd 207
459 94 LJUNGSKILE


Ari Kettunens Åkeri AB
Dramsvik 636
459 94 LJUNGSKILE


Göta Älvdalen Transport Ulf Rydén AB
Maen 114
459 91 Ljungskile


Ljungpilekilen Åkeri
Dalahöjdsv. 4
459 30 LJUNGSKILE


A-J Industriservice HB
Torpet 166
459 93 Ljungskile


Växthuset Ulvesund
Ulvesund Växthuset
459 93 Ljungskile


Sörensens Stålfrakt AB
Övre Strand-lyckås v. 15
459 93 Ljungskile


Christianssons Åkeri i Ljungskile AB, Sven
Ekenäsv. 3
459 30 LJUNGSKILE

Annons:

Information om staden Ljungskile

Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Yta: 360,14 hektar
Invånarantal: 3375, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ljungskile

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ljungskile varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ljungskile.

Här hittar du mer information om staden Ljungskile.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ljungskile som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.