Åkeri och transportföretag i Ljung

Åkerier i Ljung

Annons:

I staden Ljung finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ljung som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Ljung.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ljung som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ljung flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ljung, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ljung

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ljung vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sanfridsson Åkeri AB
Alingsåsv. 15
524 41 Ljung


Johanssons Åkeri i Od AB
Od G. Prästgården
524 96 Ljung


Torand Transport AB
Mollaryd Larsgården 1
524 95 LJUNG


Forsberg & Söners Åkeri AB
Holmåkra Högaberg
524 96 Ljung


Forsberg & Söners Åkeri AB
Holmåkra Högaberg 1
524 96 Ljung


Bröderna Berglunds I Broddarp Transport AB
Broddarp FAGERÅSEN
524 96 Ljung

Annons:

Information om staden Ljung

Ljung är en tätort i Herrljunga kommun som år 2010 hade 734 invånare. Orten var tingsplatsen för Gäsene härad och har en station vid Älvsborgsbanan.

Yta: 86,41 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ljung

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ljung varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ljung.

Här hittar du mer information om staden Ljung.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ljung som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.