Åkeri och transportföretag i Lerum

Åkerier i Lerum

Annons:

I staden Lerum finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Lerum som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Lerum.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Lerum som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Lerum flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Lerum, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Lerum

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Lerum vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Logistik Experten i Göteborg AB
Göteborgsv. 3
443 30 LERUM


Jonas Helm Holding AB
Vennerstens Backe 11
443 38 LERUM


Kålkulla Åkeri AB
Edward Jacobs v. 12
443 32 LERUM


Df Citybud ABAnnons:

Information om staden Lerum

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Lerum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Lerum varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Lerum.

Här hittar du mer information om staden Lerum.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Lerum som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.