Åkeri och transportföretag i Larv

Åkerier i Larv

Annons:

I staden Larv finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Larv som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Larv.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Larv som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Larv flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Larv, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Larv

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Larv vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Svenssons Volymtransporter AB, Conny
Ryd Björkhagen
534 62 LARV


Peter Björks Lastväxlartransport
Ryd Storegården 3
534 62 LARV


Larvs Åkeri AB
Larv Onsjö 1
534 62 LARV


Ohlsson Bengt-Åke Åkeri AB
Ryd Finnestorp 3
534 62 LARV

Annons:

Information om staden Larv

Larv är kyrkbyn i Larvs socken och en småort i Vara kommun i Västra Götalands län. Före 2010 klassades Larv som tätort, men på grund av minskad befolkning förlorade Larv sin status som tätort. I orten ligger Larvs kyrka.

Yta: 17 hektar
Invånarantal: 134, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Larv

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Larv varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Larv.

Här hittar du mer information om staden Larv.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Larv som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.