Åkeri och transportföretag i Länghem

Åkerier i Länghem

Annons:

I staden Länghem finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Länghem som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Länghem.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Länghem som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Länghem flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Länghem, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Länghem

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Länghem vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Länghems Maskin & Transport AB
Ingestorp Fållare Äng 1
514 52 LÄNGHEM


Lundberg, Steve
Hagag. 16
514 44 Länghem


Leif Gustafssons Åkeri
Hasselv. 3
514 44 Länghem


Magnus Johanssons Åkeri I Länghem AB
Ömmesala 9
514 52 LÄNGHEM


Gunnarsson, Bo
Kronogården 4
514 52 LÄNGHEM

Annons:

Information om staden Länghem

Länghem är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Länghems socken i södra Västergötland. Länghem ligger cirka 25 km sydost om Borås och har bland annat textilindustri, metallindustri samt träindustri. I orten finns Länghems kyrka.

Yta: 102,97 hektar
Invånarantal: 989, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Länghem

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Länghem varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Länghem.

Här hittar du mer information om staden Länghem.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Länghem som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.