Åkeri och transportföretag i Kungshamn

Åkerier i Kungshamn

Annons:

I staden Kungshamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kungshamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Kungshamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kungshamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kungshamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kungshamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kungshamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kungshamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kungshamns Transportservice AB
Hogenäs Industriområde 35
456 91 KUNGSHAMN


Eazy Living I Bohuslän AB
Roparebacken 6
456 31 KUNGSHAMN


Mk Trucking AB
Varvsg. 28
456 32 Kungshamn


Transsten I Skaraborg AB
Hästhovsstigen 6
456 34 Kungshamn


I Haglunds Åkeri AB
Cykelv. 6
456 33 KUNGSHAMN


Krickos Transporter & Logistik AB
Klippsjöv. 7
456 34 Kungshamn


Ght Specialtransporter AB
Hogenäs Industriområde 28
Kungshamn


Carlssons Åkeri AB, Tord
Klippsjöv. 8
456 34 Kungshamn

Annons:

Information om staden Kungshamn

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kungshamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kungshamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kungshamn.

Här hittar du mer information om staden Kungshamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kungshamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.