Åkeri och transportföretag i Kungälv

Åkerier i Kungälv

Annons:

I staden Kungälv finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kungälv som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Kungälv.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kungälv som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kungälv flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kungälv, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kungälv

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kungälv vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Johnssons Åkeri, Ivan
Lingonv. 13
442 42 Kungälv


Wulffens Bilbärgning AB
Masking. 2
442 40 Kungälv


Johanssons Åkeri, Lennart
Masking. 4
442 40 Kungälv


Swenor Logistik AB
Rn Team Väst AB
Bilg. 9
442 40 Kungälv

Annons:

Information om staden Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kungälv

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kungälv varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kungälv.

Här hittar du mer information om staden Kungälv.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kungälv som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.