Åkeri och transportföretag i Kinna

Åkerier i Kinna

Annons:

I staden Kinna finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kinna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Kinna.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kinna som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kinna flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kinna, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kinna

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kinna vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kinna Budexpress AB
Häggåstrandsv. 11
511 41 KINNA


Salong Change
Boråsv. 26 A
511 54 KINNA


Janéros Åkeri AB
Gärdesv. 1 D
511 57 Kinna


Markdistribution AB
0320 - 605 55Bo Nythe Firma
Berggränd 3
511 57 Kinna


Södra Skogsägarna Ek för
Kinnamarksv. 1
511 54 KINNA

Annons:

Information om staden Kinna

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kinna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kinna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kinna.

Här hittar du mer information om staden Kinna.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kinna som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.