Åkeri och transportföretag i Kareby

Åkerier i Kareby

Annons:

I staden Kareby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kareby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Kareby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kareby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kareby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kareby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kareby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kareby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Alingsås Bioenergi AB
Arntorp 320
442 93 Kareby


Stugots HB
Hanekullen 110
442 93 Kareby


Pernmyrs Åkeri AB
Torp 230
442 93 Kareby


Kjell Perssons Åkeri
Ön 180
442 93 Kareby


Lars-Görans Åkeri
Vegestorp 200
442 93 Kareby


Haanpaa AB
Prästv. 140
442 93 Kareby


Evesta Service AB
Hägnan 130
442 93 Kareby

Annons:

Information om staden Kareby

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kareby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kareby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kareby.

Här hittar du mer information om staden Kareby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kareby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.