Åkeri och transportföretag i Kållered

Åkerier i Kållered

Annons:

I staden Kållered finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kållered som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Kållered.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kållered som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kållered flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kållered, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kållered

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kållered vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Safari, Faraz
Lyckebov. 10
428 35 KÅLLERED


Kållereds Åkeri o. Bud
Bäckv. 20
428 33 KÅLLERED


Starteam Sweden AB
G. Riksv. 2
428 32 Kållered


Bölets Bygg och Transport AB
Mor Annas v. 3
428 37 KÅLLERED


B R B Transport AB
Ullas Lyckas v. 157
428 33 KÅLLERED

Annons:

Information om staden Kållered

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kållered

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kållered varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kållered.

Här hittar du mer information om staden Kållered.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kållered som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.