Åkeri och transportföretag i Kållekärr

Åkerier i Kållekärr

Annons:

I staden Kållekärr finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kållekärr som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Kållekärr.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kållekärr som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kållekärr flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kållekärr, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kållekärr

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kållekärr vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Tj Lyft och Tungtransporter AB
Dösev. 130
471 93 Kållekärr


Kållekärrs Åkeri AB
Kållekärr 92
471 93 Kållekärr


Stellan Hermansson O Co Åkeri HB
Åseby Hage 91
471 93 Kållekärr


Tjörns Åkeri & Traktor AB
Rävlanda 210
471 93 Kållekärr


Sto Flytt & Transport KB
Vallhamns Industriby 1
471 93 Kållekärr

Annons:

Information om staden Kållekärr

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kållekärr

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kållekärr varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kållekärr.

Här hittar du mer information om staden Kållekärr.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kållekärr som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.