Åkeri och transportföretag i Höviksnäs

Åkerier i Höviksnäs

Annons:

I staden Höviksnäs finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Höviksnäs som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Höviksnäs.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Höviksnäs som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Höviksnäs flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Höviksnäs, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Höviksnäs

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Höviksnäs vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Häggvalls Åkeri AB
Höviksnäsv. 5
471 70 HÖVIKSNÄS


Halldin, Per-Albin
Låka 8
471 70 HÖVIKSNÄS


Gh Lyft AB
Grubbehagen 3
471 62 Höviksnäs


Höviksnäs Kyltransport AB
Klemens v. 44
471 62 Höviksnäs

Annons:

Information om staden Höviksnäs

Höviksnäs är en tätort i Tjörns kommun, Västra Götalands län. Höviksnäs ligger på östra Tjörn vid Hakefjorden. samhället omfattar en äldre bebyggelse vid kusten och ett småhusområde uppfört på 1980-1990-talen lite längre inåt land.

Yta: 129,90 hektar
Invånarantal: 1309, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Höviksnäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Höviksnäs varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Höviksnäs.

Här hittar du mer information om staden Höviksnäs.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Höviksnäs som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.