Åkeri och transportföretag i Hovås

Åkerier i Hovås

Annons:

I staden Hovås finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hovås som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Hovås.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hovås som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hovås flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hovås, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hovås

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hovås vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hovås Utemiljö, AB
Lyckhemsv. 11
436 55 HOVÅS


AB Göran Åkare
Jans v. 2 B
436 50 Hovås


Måab Bil & Maskin AB
Landhöjningsv. 33
436 50 Hovås


Börjesson Transport AB, Ove
Hovås Enebacke 6
436 58 Hovås

Annons:

Information om staden Hovås

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Priser för åkeri och speditörer i Hovås

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hovås varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hovås.

Här hittar du mer information om staden Hovås.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hovås som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.