Åkeri och transportföretag i Hönö

Åkerier i Hönö

Annons:

I staden Hönö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hönö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Hönö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hönö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hönö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hönö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hönö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hönö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Hönö Marin & Transport
Västra v. 14
475 42 Hönö


Hönö Marin & Transport AB
Klåva Hamnv. 14
475 42 Hönö


Gunnars Åkeri Hönö
Utsiktsv. 8
475 42 Hönö


Sky van HB
Västra v. 80
475 42 Hönö

Annons:

Information om staden Hönö

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hönö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hönö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hönö.

Här hittar du mer information om staden Hönö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hönö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.