Åkeri och transportföretag i Hindås

Åkerier i Hindås

Annons:

I staden Hindås finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hindås som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Hindås.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hindås som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hindås flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hindås, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hindås

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hindås vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kent Åke Perssons Åkeri AB
Älgtjärnsv. 11
438 98 Hindås


Klang Ingenjörsbyrå
Grönmossev. 11
438 54 Hindås


Stenbacka Åkeri AB
Stenbacka 110
438 98 Hindås


Lilla Hults Åkeri AB
L. Hult 306
438 98 Hindås


Jörnliden Transport
Takkullev. 70
438 98 Hindås


Pa Eriksson Transport AB
Älmhult 127
438 53 HINDÅS


L.A Åkeri
Hindåsv. 201
438 98 Hindås


Hitab i Hindås AB
Sundshult 120
438 54 Hindås


Fraktkonsulten i Härryda AB
Graneliden 15 B
438 54 Hindås

Annons:

Information om staden Hindås

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Yta: 291,11 hektar
Invånarantal: 2244, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hindås

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hindås varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hindås.

Här hittar du mer information om staden Hindås.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hindås som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.