Åkeri och transportföretag i Harestad

Åkerier i Harestad

Annons:

I staden Harestad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Harestad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Harestad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Harestad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Harestad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Harestad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Harestad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Harestad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Kyrkeby Åkeri AB
Kornhall 190
442 74 HARESTAD


Ma Invest Göteborg AB
Heden 210
442 74 HARESTAD


Stålcrona Åkeri AB
Toreby Mosse 600
442 74 HARESTAD

Annons:

Information om staden Harestad

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Priser för åkeri och speditörer i Harestad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Harestad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Harestad.

Här hittar du mer information om staden Harestad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Harestad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.