Åkeri och transportföretag i Hålta

Åkerier i Hålta

Annons:

I staden Hålta finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hålta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Hålta.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hålta som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hålta flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hålta, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hålta

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hålta vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Marbergs Åkeri HB
Hålta Annex 110
442 95 HÅLTA


Christian & Linda Transport, AB
Kuskalundsv. 5
442 95 HÅLTA


G.L.E. Karlssons Kyltransporter AB
Ytter-restad
442 95 HÅLTA


Kungälvs Åkeri AB
S. Ekelöv 160
442 95 HÅLTA


Kimmo Hackvall Åkeri
Mellan-restad 490
442 95 HÅLTA


Anders Larsson
Vävra 440
442 95 HÅLTA


Saldeco International AB
Kulperödsv. 19
442 95 HÅLTA


Gto Handel & Transport AB
L. Risby 280
442 95 HÅLTA


Håkan Erikssons Åkeri AB
Mällgärde 140
442 95 HÅLTA

Annons:

Information om staden Hålta

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Priser för åkeri och speditörer i Hålta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hålta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hålta.

Här hittar du mer information om staden Hålta.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hålta som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.