Åkeri och transportföretag i Hällingsjö

Åkerier i Hällingsjö

Annons:

I staden Hällingsjö finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hällingsjö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Hällingsjö.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hällingsjö som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hällingsjö flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hällingsjö, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hällingsjö

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hällingsjö vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Gasen I Botten AB
Gingsjöv. 4
438 96 HÄLLINGSJÖ


Fbj Transport AB
Gingsjöv. 4
438 96 HÄLLINGSJÖ


Kihlander Transport AB, Claes
Bergsv. 17
438 95 Hällingsjö


Bengt Larsson Åkeri AB
Kärra Hage 1
438 96 HÄLLINGSJÖ

Annons:

Information om staden Hällingsjö

Hällingsjö är en tätort i Härryda kommun beläget vid Gingsjön i Björketorps socken. I Hällingsjö finns Hällingsjöskolan och Björkängens förskola.

Yta: 43,30 hektar
Invånarantal: 308, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hällingsjö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hällingsjö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hällingsjö.

Här hittar du mer information om staden Hällingsjö.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hällingsjö som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.