Åkeri och transportföretag i Hällekis

Åkerier i Hällekis

Annons:

I staden Hällekis finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hällekis som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Hällekis.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hällekis som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hällekis flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hällekis, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hällekis

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hällekis vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Atlexo AB
Skagen Ekeberget 1
533 94 HÄLLEKIS


Forshems Åkeri KB
Forshem Forshemsv. 10
533 94 HÄLLEKIS

Annons:

Information om staden Hällekis

Hällekis är en tätort i Götene kommun. Samhället ligger ungefär 15 km från Götene och 25 km från Lidköping. Orten ligger vid sjön Vänerns strand. Strax söder om orten ligger platåberget Kinnekulle med 18 naturreservat och Kinnekulle naturvårdsområde.

Yta: 184,71 hektar
Invånarantal: 704, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Hällekis

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hällekis varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hällekis.

Här hittar du mer information om staden Hällekis.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hällekis som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.