Åkeri och transportföretag i Hakenäset

Åkerier i Hakenäset

Annons:

I staden Hakenäset finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Hakenäset som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Hakenäset.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Hakenäset som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Hakenäset flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Hakenäset, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Hakenäset

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Hakenäset vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Solab AB
Porsdalen 10
471 71 Hakenäset


Hkn Åkeri AB
Berga 83
471 71 Hakenäset


Hkn Transport
Berga Strand 83
471 71 Hakenäset


Löfbergs Åkeri AB, Tommy
Berga 2
471 71 Hakenäset


Håkan Carlssons Åkeri
Rörvik 16
471 71 Hakenäset

Annons:

Information om staden Hakenäset

Hakenäset är ett stort område på sydöstra Tjörn, strax söder om Höviksnäs. Detta natursköna område har en omedelbar närhet till Hakefjorden, vilket har sina fördelar. Precis lika lätt som det är att ta sig till strandkanten, lika lätt är det att pendla till Stenungsund eller Göteborg för jobb och aktiviteter.

Yta:
Invånarantal: , år

Priser för åkeri och speditörer i Hakenäset

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Hakenäset varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Hakenäset.

Här hittar du mer information om staden Hakenäset.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Hakenäset som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Västra Götaland.